Pasojat afatshkurta e afatgjata që mund t’i sjellë Koronavirusi në ekonominë e Kosovës

Me pesë rastet e para të konfirmuara, edhe Kosova hyri në listën e shteteve që u prekën nga virusi vdekjeprurës Koronavirus, që filloi në Kinë dhe u përhap mandej  me një shpejtësi të pabesueshme në të katër anët e globit. … Continue reading Pasojat afatshkurta e afatgjata që mund t’i sjellë Koronavirusi në ekonominë e Kosovës