Ndikimi i masave të reja në Kosovë: Sot mbi 5 mijë persona kanë udhëtuar për në Shqipëri

Sot është festë zyrtare, rrjedhimisht ditë pushimi. Andaj kosovarët duket se e kanë bërë një matematikë të mirë, pra ata e kanë lidhur të premten me vikendin dhe e kanë shfrytëzuar për pushim. Pasi në Kosovë prej të mërkurës janë … Continue reading Ndikimi i masave të reja në Kosovë: Sot mbi 5 mijë persona kanë udhëtuar për në Shqipëri