Ky është personi që u gjet i vdekur në burgun e Pejës e të cilin e kërkonte SHBA-ja

Një i burgosur është gjetur i vdekur sot në Qendrën e Paraburgimit në Pejë. Agjencia e Lajmeve FaktePlus mëson se i vdekuri është Binak Gjergjaj, i cili prej kohësh kërkohej nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) dhe pritej ekstradimi … Continue reading Ky është personi që u gjet i vdekur në burgun e Pejës e të cilin e kërkonte SHBA-ja