Kolona të gjata në kufi, qytetarët ikin nga Kosova e “izoluar” (Foto)

Qeveria e Kosovës prej të mërkurës (7 prill) ka filluar zbatimin e masave të reja për mbrojtjen ndaj COVID-19. Këto masa janë marrë pas rasteve të shumta pozitive dhe rasteve të vdekjes si pasojë e infektimit me koronavirus. Disa nga … Continue reading Kolona të gjata në kufi, qytetarët ikin nga Kosova e “izoluar” (Foto)