A ka ushtarë të Kosovës që janë infektuar me koronavirus?- flasin nga Ministria e Mbrojtjes

Sikurse shumica e vendeve të botës edhe Kosova po përballet me pandeminë globale të koronavirusit dhe institucionet e shëndetësisë e sigurisë po bëjnë çmos që të menaxhojnë më situatën dhe të parandalojnë përhapjen më të madhe të koronavirusit. Instituti Kombëtar … Continue reading A ka ushtarë të Kosovës që janë infektuar me koronavirus?- flasin nga Ministria e Mbrojtjes