Zyrtari i VV-së lëshon akuza në drejtim të Kohës Ditore: Po ‘hulumtojnë’ atë që dëshiron Kadri Veseli

Vetëvendosje ka nisur të lëshojë akuza në drejtim të “Kohës Ditore” se po hulumtojnë atë që dëshiron Shefi i PDK-së, Kadri Veseli. Liburn Aliu, deputet i VV’së, ka shkruar një reagim në formë akuze se “Koha Ditore” po shkruan dhe … Continue reading Zyrtari i VV-së lëshon akuza në drejtim të Kohës Ditore: Po ‘hulumtojnë’ atë që dëshiron Kadri Veseli