Vazhdon pezullimi i punës në Qendrën e Regjistrimit Civil, disa persona me COVID-19

Ministria e Punëve të Brendshme, respektivisht Agjencia e Regjistrimit Civil, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se në Qendrën e Regjistrimit të Automjeteve dhe në Qendrën për Pajisje me Dokumente në Prishtinë kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 disa zyrtarë të … Continue reading Vazhdon pezullimi i punës në Qendrën e Regjistrimit Civil, disa persona me COVID-19