Tërhiqet Qeveria, pezullohet marrëveshja për tiketën 5 euroshe

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi, njofton se ka marrë vendim që të pezulloj marrëveshjen për tiketa ngjitëse deri në marrjen e vendimit përfundimtar për këtë çështje. “Pas nënshkrimit të marrëveshjes dhe vëmendjes së madhe të opinionit publik kam gjetur dokumente … Continue reading Tërhiqet Qeveria, pezullohet marrëveshja për tiketën 5 euroshe