SHBA me sanksione ndaj grupit të Zvonko Veselinoviçit për krim të organizuar në veri të Kosovës

Shtetet e Bashkuara vendosën sanksione ndaj dhjetëra individëve dhe subjekteve në të gjithë Evropën dhe hemisferën perëndimore, duke shënjestëruar një grup të krimit të organizuar me seli në veriun e Kosovës.   Sot, Zyra e Departamentit Amerikan të Thesarit për … Continue reading SHBA me sanksione ndaj grupit të Zvonko Veselinoviçit për krim të organizuar në veri të Kosovës