Podujeva në zgjedhje, kush do të ulet në karrigen e Agim Veliut

Pas më shumë se një dekadë Komuna e Podujevës do të ketë një kryetar të ri. Agim Veliu që ka drejtuar ketë komunë për rreth tri mandate, është bërë ministër i Punëve të Brendshme dhe Administratës në Qeverinë e re. … Continue reading Podujeva në zgjedhje, kush do të ulet në karrigen e Agim Veliut