Miratohen masat e reja kundër virusit, të gjitha hyjnë në fuqi nga nesër

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot masat e reja anti-Covid që do jenë në fuqi deri më 13 shtator. Pas rritjes së rasteve me Covid-19, Ministria e Shëndetësisë në koordinimin me akterë të tjerë institucional kanë shqyrtuar masat aktuale dhe … Continue reading Miratohen masat e reja kundër virusit, të gjitha hyjnë në fuqi nga nesër