Postimi i ministres Haradinaj-Stublla:

“Javë e trishtë për mërgatën tonë!
Isha sot për ngushëllime në familjen Krasniqi të Rahovicës së Ferizajit, bashkë me kryetarin e degës së AAK-së në Ferizaj z.Xhavit Zariqi për t’u shprehur solidaritetin dhe gatishmërinë e plotë timen dhe të Qeverisë së Kosovës që t’u qëndrojmë afër familjes në përballjen me këtë tragjedi të rëndë”, ka shkruar Haradinaj-Stublla në Facebook.