Ministri Aliu: Qytetarët nuk do t’i paguajnë nga 5 euro

Në seancën plenare që po mbahet në Kuvendin e Kosovës, fjalën e ka marrë Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, i cili tha se qytetarët nuk do t’i paguajnë nga pesë euro për tiketa ngjitëse në automjete. … Continue reading Ministri Aliu: Qytetarët nuk do t’i paguajnë nga 5 euro