Mësimdhënësve iu dalin shtesat, i marrin nga 100 euro plus

Mësimdhënësit e Kosovës këtë muaj kanë marr më shumë para se zakonisht. Kjo pasi që atyre u kanë dal shtesat prej 100 eurosh, e të cilat ishin shumë të kërkuara nga Sindikata e Bashkuar e Arsimit  dhe Shkencës. Ymer Ymeri … Continue reading Mësimdhënësve iu dalin shtesat, i marrin nga 100 euro plus