Lëvizja Vetëvendosje gjobitet me 2 mijë euro

Drejtori i Inspekcionit në Komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri, njofton se Lëvizja Vetëvendosje është gjobitur me 2 mijë euro. Ai ka thënë se në hapësirë të mbyllur është bërë grumbullimi i njerëzve dhe shumica e tyre kanë qenë pa maska. … Continue reading Lëvizja Vetëvendosje gjobitet me 2 mijë euro