Letër publike për Merkel dhe Macron: Qytetarët e Kosovës nuk e meritojnë izolimin

Shkruan: Remzi Plakaj   Letër publike! E ndëruar dhe respektuar znj. MERKEL, i ndëruar dhe respektuar z. MACRON, qytetarët e Repubikës së Kosovës nuk e meritojnë izolimin si të vetëm pa asnjë arsye, dhe e vetmja shpresë që dhe ne … Continue reading Letër publike për Merkel dhe Macron: Qytetarët e Kosovës nuk e meritojnë izolimin