Ky është rezultati final i zgjedhjeve të 17 tetorit

Në zgjedhjet lokale të mbajtura më 17 tetor, Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) doli e para për nga numri i votave( të rregullta, me kusht dhe me post), me gjithsej 170 mijë e 177 vota. E dyta doli Lëvizja Vetëvendosje … Continue reading Ky është rezultati final i zgjedhjeve të 17 tetorit