Kushtet që duhet t’i dini pas 1 marsit për punësim në Gjermani

Ambasada e Republikës së Kosovës në Berlin dhe Konsullatat e Përgjithshme të RKS në Munih, Stuttgart, Frankfurt, Düsseldorf dhe Hamburg- njofton të gjithë shtetasit nga Kosova që synojnë punësimin në Gjermani, për kushtet, pas hyrjes në fuqi me datë 1 … Continue reading Kushtet që duhet t’i dini pas 1 marsit për punësim në Gjermani