Kujdes, nga nesër hyn në fuqi një vendim i ri për automjete në Kosovë

Përfundimisht nesër do të fillojë së aplikuari pulla mjedisore, e cila do ta bëjë matjen e gazrave të veturave. Këtë e ka konfirmuar për Agjencinë e Lajmeve FaktePlus, shefi i kabinetit në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Transportit, Argjend Zejnaj. Ndonëse … Continue reading Kujdes, nga nesër hyn në fuqi një vendim i ri për automjete në Kosovë