Ideja e makinave të mëdha vjen nga Amerika, por ato pëlqehen edhe në vendet e tjera.

Kamionët e mëdhenj janë një markë tregtare e Amerikës, por më i madhi duket se është në një vend tjetër.

Atë e ka sheik Hamad bin Hamdan Al Nahyan.

Baza e makinës është Dodge Ram 4500, por ajo është zgjatur në mënyrë drastike, transmeton Telegrafi.

Pjesa e pasme është e gjatë 4.88 metra, ndërsa boshti i rrotave është 5.2 metra i gjatë.

Dhe nëse po mendoni pse sheiku vendosi për këtë lloj ndryshimi, përgjigjja më e mirë është sepse ai mundet.

Dhe po, ky sheik zotëron koleksionin më të madh të automjeteve 4×4 në botë.