Këto janë kompanitë e kriminelëve serbë që SHBA u vendosi sanksione, 12 prej tyre në Kosovë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë vendosur sanksione duke i futur në Listë të Zezë kriminelët serbë të veriut, përfshirë krerët e bandave kriminale si dhe anëtarët e tyre. Përveq individëve, SHBA-të kanë vendosur sanksione edhe ndaj kompanive të cilat … Continue reading Këto janë kompanitë e kriminelëve serbë që SHBA u vendosi sanksione, 12 prej tyre në Kosovë