Keqpërdorimi me doreza dhe maska i ministrit Vitia, i bleu më shtrenjtë për 3500 për qind

Ministria e Shëndetësisë, që drejtohet nga Arben Vitia ka shpenzuar miliona euro gjatë kohës së pandemisë për tu furnizuar me materiale të ndryshme. Mirëpo, bjerja e tyre është përcjellur me keqpërdorime dhe fryrje të çmimeve. Në dokumentet që ka siguruar … Continue reading Keqpërdorimi me doreza dhe maska i ministrit Vitia, i bleu më shtrenjtë për 3500 për qind