Keqpërdorime dhe hajni milionëshe në kohën e pandemisë nga Qeveria Kurti

Ministria e Shëndetësisë që drejtohet nga Arben Vitia, tash e gati tre muaj ka nënshkruar me dhjetëra tenderë e kontrata për furnizime të ndryshme që kanë të bëjnë me pandeminë e Koronavirusit. FaktePlus ka siguruar kontratat që janë bërë gjatë … Continue reading Keqpërdorime dhe hajni milionëshe në kohën e pandemisë nga Qeveria Kurti