Kërcënohet Albin Kurti, shtohen forca të sigurisë pranë shtëpisë së tij

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti është kërcënuar, dhe si masë e kujdesit forca të sigurisë janë shtuar pranë shtëpisë së tij. Kështu ka konfirmuar  zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës, Përparim Kryeziu. “Kryeministri Kurti është kërcënuar.  Për këtë arsye, si masë … Continue reading Kërcënohet Albin Kurti, shtohen forca të sigurisë pranë shtëpisë së tij