Në fund të ndeshjes, Juventus organizoi një ceremoni të veçantë lamtumire për qëndërmbrojtësin me 17 vite, 560 ndeshje, 36 gola, 9 kampionate të fituar, 5 Superkupa dhe 5 Kupa Italie.