Javë e zezë në Kosovë, 171 përsona vdesin nga koronavirusi

E hënë 30 gusht. Instituti Kombëtar publikon raportin 24 orësh dhe njofton se 20 persona kanë humbur jetën nga COVID 19-të. Në mesin e tyre dy qytetarë të moshës mes 40 dhe 50 vjeç. Shifrat e të vdekurve u rriten … Continue reading Javë e zezë në Kosovë, 171 përsona vdesin nga koronavirusi