I biri vret babain në Fushë Kosovë, FaktePlus mëson detaje

Një vrasje e rëndë ka ndodhur në pasditen e sotme në Fushë Kosovë. Këtë vrasje e kanë konfirmuar edhe nga Policia e Kosovës. Ata kanë thënë se kanë arrestuar një person dhe se po e hetojnë rastin. “Me datë 20.07.2020 … Continue reading I biri vret babain në Fushë Kosovë, FaktePlus mëson detaje