Hyjnë në fuqi masat e reja: Orë policore, mbyllet gastronomia…

Tashmë kanë hyrë në fuqi masat e reja të Qeverisë së Republikës së Kosovës me qëllim të kontrollit, parandalimit dhe luftimit të pandemisë COVID–19. Masat e reja janë bërë të ditura një ditë më parë, ndërsa Qeveria e Kosovës ka … Continue reading Hyjnë në fuqi masat e reja: Orë policore, mbyllet gastronomia…