Hapet rruga për blerjen e vaksinave nga Pfizer, Vitia nënshkruan Udhëzimin Administrativ

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia e ka nënshkruar Udhëzimin Administrativ për Ndryshimin dhe Plotësimin e Udhëzimit Administrativ Nr. 01/2015, Autorizimi për Marketing për Produktet Medicinale, që i hap rrugë sjelljes së vaksinave anti-Covid në Kosovë Udhëzimi është publikuar në faqen … Continue reading Hapet rruga për blerjen e vaksinave nga Pfizer, Vitia nënshkruan Udhëzimin Administrativ