Pamje e rëndë: 3 vjeçari rrahet brutalisht nga kujdestarët në një kopsht në Fushë Kosovë

Një rast i tmerrshëm i keqtrajtimit të një fëmije në çerdhe është bërë publik sonte. Rasti ka ndodhur në çerdhen “Gëzimi ynë” në Fushë Kosovë, ku siç tregojnë familjarët, një fëmijë 3-vjeçar është ngrehur zvarrë nga një edukatore dhe më … Continue reading Pamje e rëndë: 3 vjeçari rrahet brutalisht nga kujdestarët në një kopsht në Fushë Kosovë