Edhe Prizreni fillon me gjoba për partitë, dënon me nga 2 mijë euro PDK-në dhe AAK-në

Partia Demokratike e Kosovës dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës janë dënuar me nga 2 mijë euro për tubimet në Prizren. Drejtoria e Inspekcionit në Prizren ka dënuar PDK-së për thyerjen e masave anti-Covid, në tubimin e datës 2 shkurt. … Continue reading Edhe Prizreni fillon me gjoba për partitë, dënon me nga 2 mijë euro PDK-në dhe AAK-në