Dyshime e reagime për gjobën 4 milionëshe: Ku u bazua vendimi dhe pse disa kompani nuk u gjobiten

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ka njoftuar se i ka gjobitur me mbi 4 milionë euro, 14 kompani të derivateve të naftës, pasi është vërtetuar se ato kanë manipuluar me çmime të derivateve. Por, këtë vendim po e kundërshtojnë pronarët e … Continue reading Dyshime e reagime për gjobën 4 milionëshe: Ku u bazua vendimi dhe pse disa kompani nuk u gjobiten