Dënohet me burgim të përjetshëm ish-polici që e vrau një person në kazino në Suharekë

Ish-polici, Shefki Spahiu është dënuar me burgim të përjetshëm për vrasjen e Jetmir Aliajt në një kazino në Suharekë.  Aktgjykimi është shpallur pa prezencën e Spahiut dhe mbrojtësit të tij. I njëjti akuzohet për vrasje të rëndë dhe manipulim të … Continue reading Dënohet me burgim të përjetshëm ish-polici që e vrau një person në kazino në Suharekë