Bashkëpunimi me politikanë e zyrtarë të sigurisë, baza e sanksioneve ndaj Veselinoviqit me bashkëpunëtorë

Zvonko Veselinoviq nga Zveçani, i njohur në Kosovë dhe në Serbi si kreu i krimit të organizuar në pjesën veriore të Kosovës është sanksionuar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, bashkë me grupin e tij kriminal. Zyra e Departamentit Amerikan të … Continue reading Bashkëpunimi me politikanë e zyrtarë të sigurisë, baza e sanksioneve ndaj Veselinoviqit me bashkëpunëtorë