Albin Kurti mban mbledhjen e Qeverisë, priten shkarkime të reja

Qeveria në detyrë të cilës i prin Albin Kurti po mban mbledhjen e 30-të në distancë në këto momente. Merret vesh se në këtë mbledhje pritet të merren vendime dhe shkarkime të reja. Në këtë mbledhje korosponduese pritet që të … Continue reading Albin Kurti mban mbledhjen e Qeverisë, priten shkarkime të reja