A po hapet nesër Pishina e Gërmisë, flet kryeshefi i saj

Ditëve të fundit në Kosovë janë rritur numrat e infeksioneve me koronavirus. Me rritjen e këtyre numrave, institucionet kanë bërë thirrje që të respektohen masat e caktuara si dhe kanë paralajmëruar masa shtesë. Ndonëse u paralajmërua hapja e pishinës së … Continue reading A po hapet nesër Pishina e Gërmisë, flet kryeshefi i saj