A duhet të izolohen qytetarët pas kthimit nga Shqipëria?

Moti me diell gjatë kësaj fundjave joshi mijëra kosovarë që të ia mësyjnë Shqipërisë të paktën për tu relaksuar lirshëm pas masave të reja që ndërmori qeveria e Kosovës për parandalimin e përhapjes së Covid-19. Pas mbylljes së gastronomisë dhe … Continue reading A duhet të izolohen qytetarët pas kthimit nga Shqipëria?