16 shtatzëna me COVID-19 po trajtohen në Gjinekologji

Drejtori i Klinikës Gjinekologjike, Jakup Ismaili e ka thënë se aktualisht në Klinikën Gjinekologjike janë të hospitalizuara 16 paciente të infektuara me Covid-19, gjashtë prej tyre në oksigjenoterapi dhe një në gjendje të rëndë. Sipas, doktor Ismailit të gjitha shtatzënat … Continue reading 16 shtatzëna me COVID-19 po trajtohen në Gjinekologji